SLOMILA SE POLICA

Horor u skladištu: Talijana (74) zgnječili kolutovi sireva, spasiocima je trebalo 12 sati da ga pronađu

Skladište u mjestu Romano di Lombardija nedaleko od talijanskog grada Bergama sadržavalo je 25 tisuća koluta sira grana padano, a riječ je o tvrdom siru koji podsjeća na parmezan i vrlo je popularan u Italiji

Talijana Giacoma Chiapparinija iz mjesta Romano di Lombardija zatrpali su kolutovi sireva kada je u nedjelju pukla polica u njegovom skladištu, prenosi The Guardian.

Kako su rekli vatrogasci, 74-godišnjak je nasmrt zgnječen pod tisućama ogromnih kolutova tvrdog sira poput parmezana, od kojih svaki teži oko 40 kilograma.

Vatrogasac Antonio Dusi za AFP je rekao da je preminuli Talijan ostao zatrpan pod sirevima kada se slomila polica u njegovom skladištu u sjevernoj regiji Lombardije te se stvorio domino efekt koji je srušio tisuće kolutova sireva.

Dusi je rekao da su spasioci “morali ručno pomicati sireve i police” te da je “trebalo oko 12 sati” da se konačno pronađe 74-godišnjak.

Skladište u mjestu Romano di Lombardija nedaleko od talijanskog grada Bergama sadržavalo je 25 tisuća koluta sira grana padano, a riječ je o tvrdom siru koji podsjeća na parmezan i vrlo je popularan u Italiji, prenosi Danas.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari