BEBA SE NADROGIRALA

HRVATICA I EGIPĆANIN U NEVOLJI: U krvi njihova 18-mjesečnog sina pronađen kanabis: ‘Nismo mi, ujak je…’

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Kriminalisti u Milanu istražuju Hrvaticu i Egipćanina koji su prije dva tjedna pozvali hitnu pomoć jer im se dijete nije budilo, nakon čega su u njegovoj krvi pronađeni tragovi kanabinoida, a oni za sve krive ujaka koji inače puši kanabis

Hrvaticu i Egipćanina istražuje talijanska policija, nakon što su liječnici u krvi njihova 18-mjesečnog sina pronašli tragove kanabisa. Incident se dogodio 16. rujna navečer, kada su uplašeni supružnici pozvali hitnu pomoć nakon što se dijete dugo vremena nije budilo. Dijete je bilo toliko uspavano da je prespavalo i sve pretrage u bolnici Vittore Buzzi u Milanu, piše Jutarnji.

Dječakov otac, 38-godišnjak poznat policiji zbog imovinskih delikata te 31-godišnja Hrvatica, policiji su negirali bilo kakvu povezanost s drogom. “Mi ne pušimo marihuanu. Ali u gostima nam je proteklih dana bio jedan rođak, dječakov ujak, koji duže vrijeme puši kanabis, no pred djetetom ga nije konzumirao. Ali je maleni možda u usta slučajno stavio malo toga što mu se rasulo”, navodne su riječi para upućene kriminalistima.

Dijete je i dalje u bolnici na promatranju. Srećom, izvan je životne opasnosti. Istraga tek treba utvrditi jesu li roditelji govorili istinu o djetetovu ujaku i ima li znakova kaznenog djela.

Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari