OČAJNI "DOKTOR"

Hrvatskom biznismenu rođak razbio skupocjeni Ferrari: Udario u jelena koji je preskočio ogradu

Lijevi prednji kraj Ferrarija se udubio te je izgreban, a puknulo je i vjetrobransko staklo

Prije desetak dana vozač (32) Ferrarija 488 Spider udario je jelena u šumi na cesti između Otoka i Vrbanje kraj Županje. Zaštitna je ograda postojala, no jelen ju je preskočio i istrčao na cestu. Nije poznato je li životinja uginula, no 32-godišnjak je prošao neozlijeđen. Najveća je šteta vidljiva na automobilu što je bacilo u očaj njezinog vlasnika, slavonskog poduzetnika Martina Jozića (56) zvanog “Doktor”, javlja 24sata.

Odšteta od lovačkog društva

“Automobil nisam vozio ja nego moj rođak. Ne vidim zašto bi to vas zanimalo. Policija je obavila očevid. Ne želim takav publicitet. Mislim da je glupo da o tome pišete”, rekao je za 24sata vlasnik automobila.

Lijevi prednji kraj Ferrarija se udubio te je izgreban, puknulo je vjetrobransko staklo, kao i lijevi retrovizor. PU vukovarsko-srijemska sudar nije zabilježila kao nesreću nego kao “događaj u prometu”.

“Osim policije onamo je došao lovočuvar šumarije Otok, koji je nakon očevida izuzeo divljač. Nije bilo prometnog prekršaja pa je vlasnik vozila upućen na traženje odštete od lovačkog društva koje ima koncesiju na tom području”, kazao je glasnogovornik PU  vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.

Uz cestu su na tom dijelu postavljeni se znakovi upozorenja na divljač. Jozić i njegova žena Marija našli su se pod istragom Uskoka zbog poslovanja s obiteljskom prijateljicom Zoranom Kuščević, suprugom bivšeg HDZ-ova ministra uprave Lovre Kuščevića.

Zemljište procijenjeno na 200.000 kuna prodala je Gold-Gradnji Jukićevih za 1,4 milijuna kuna. Ondje grade vile, a vlasnici još ništa nisu platili. Gold-Gradnja je 2017. imala tek 300 kuna prihoda. Godinu kasnije zaradili su četiri kune.

”Sve je to čisto, ne želim ništa komentirati”, rekao je Jozić 2019., a četiri godine ranije jedan Gunjanac je ovako ilustrirao zaradu ljudi koji su radili na obnovi županjske Posavine nakon poplava:

”Vlasnik te tvrtke nam je došao u starom Golfu trojci pregledati kuću. Sad i on i supruga voze nove Mercedese.”, kazao je.

Ta rečenica se odnosila na Martina Jozića, direktora Bau Gradnje. Iako Ministarstvo graditeljstva nije željelo objaviti preplaćene iznose.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari