I OVA VEČER U ZNAKU PROMETNIH NESREĆA Mokro i sklisko: „Swift“ proklizao na čvoru Draga; nova nesreća gdje se dogodila i jučer

Idi na originalni članak
Foto: Ilustracija (Riječanin)

I ova večer na mokrim i skliskim prometnicama u Rijeci i okolici u znaku je brojnih prometnih nesreća – automobili uglavnom zbog loših vremenskih uvjeta na cestama i neprilagođenog načina vožnje gube kontakt s podlogom i završavaju izvan ceste ili u ogradi.

Oglas

Upravo to dogodilo se vozačici „suzuku swifta“ na čvoru Draga koja je izgubila kontrolu nad vozilom i crvenim „suzukijem“ udarila u ogradu. Nasreću nije ozlijeđena, no na mjestu nezgode ipak su se okupila vozila dežurnih službi. Materijalna šteta tek će se utvrditi. Veliki šok za vozačicu je siguran.

A na posve istom mjestu gdje se sinoć na prometnici „izvrtio“ „peugot“ gradske klase, večeras je došlo do još jednog izlijetanja automobila – riječ je o blagom, dugačkom desnom zavoju pri kraju autoceste Zagreb-Rijeka blizu priključka na riječku zaobilaznicu gdje se zbog tog incidenta na zaustavnom traku zaustavila oveća skupina vozila, očito u očekivanju vozila dežurnih službi.

Za nadati se da je to sve za večeras, što se prometnih nesreča na riječkom području tiče.

Exit mobile version