I OVA VEČER U ZNAKU PROMETNIH NESREĆA Mokro i sklisko: „Swift“ proklizao na čvoru Draga; nova nesreća gdje se dogodila i jučer

Foto: Ilustracija (Riječanin)

I ova večer na mokrim i skliskim prometnicama u Rijeci i okolici u znaku je brojnih prometnih nesreća – automobili uglavnom zbog loših vremenskih uvjeta na cestama i neprilagođenog načina vožnje gube kontakt s podlogom i završavaju izvan ceste ili u ogradi.

Upravo to dogodilo se vozačici „suzuku swifta“ na čvoru Draga koja je izgubila kontrolu nad vozilom i crvenim „suzukijem“ udarila u ogradu. Nasreću nije ozlijeđena, no na mjestu nezgode ipak su se okupila vozila dežurnih službi. Materijalna šteta tek će se utvrditi. Veliki šok za vozačicu je siguran.

nesreća2

A na posve istom mjestu gdje se sinoć na prometnici „izvrtio“ „peugot“ gradske klase, večeras je došlo do još jednog izlijetanja automobila – riječ je o blagom, dugačkom desnom zavoju pri kraju autoceste Zagreb-Rijeka blizu priključka na riječku zaobilaznicu gdje se zbog tog incidenta na zaustavnom traku zaustavila oveća skupina vozila, očito u očekivanju vozila dežurnih službi.

Za nadati se da je to sve za večeras, što se prometnih nesreča na riječkom području tiče.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari