RAZBOJNIŠTVO U LOVRANU

I sve to zbog par artikala iz dućana!? Muškarac (44) u Lovranu pokušao pregaziti trgovkinju koja ga je sprječavala u krađi!

Ilustracija: Riportal

Opatijska policija 44-godišnjaka sumnjiči za počinjenje četiri kaznena djela kojima je počinio materijalnu štetu u vrijednosti oko 10 500 kuna

Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje nekoliko kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

“Sumnjiči se da je tijekom mjeseca srpnja i kolovoza ove godine na području Lovrana, Matulja i Opatije u tri navrata počinio krađe različitih artikala iz trgovina, kao i razbojničku krađu u Lovranu. Naime, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 4. kolovoza u jednoj lovranskoj trgovini uzeo više raznih artikala te prilikom bježanja s vozilom pokušao ozlijediti djelatnicu koja ga je u tome htjela spriječiti.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Ukupna materijalna šteta počinjena ovima kaznenim djelima cijeni se na oko 10 500 kuna, a oštećena su dva trgovačka društva sa sjedištem u Rijeci i Zagrebu.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 44-godišnji osumnjičenik je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu za tri kaznena djela krađe, kao i kaznenog djela razbojničke krađe, predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari