LAKŠE SE DIŠE..

I toga ima: Na Zametu provalio u kuću i nije ništa ukrao! Ipak, kad ga je policija uhvatila, isplivali i stariji ‘grijesi’…

Ilustracija: Riportal

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje i kazneno prijavili 34-godišnjeg hrvatskog državljanina radi sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem, kao i nekoliko prijevara, izvijestila je policija.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 34-godišnjak prošli ponedjeljak, 16. siječnja, provalio u obiteljsku kuću na području Zameta u Rijeci u vlasništvu 62-godišnje hrvatske državljanke i pri tom ništa nije otuđio.

Tijekom istraživanja je otkriveno kako je osumnjičeni 34-godišnjak osim navedenog kaznenog djela prošle godine počinio i dvije prijevare na štetu dviju hrvatskih državljanki. Naime, na internetu je objavio oglas s ponudom prodaje mobitela, a kada su mu se one javile za kupnju, ustupio im je svoj broj računa gdje su uplatile novac , međutim, mobitele im nije dostavio niti vrati novac. Tako ih je oštetio za više od 530 eura.

Po završetku istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 34-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari