OBAVIJESTIO GA O UŽASNOM ČINU

‘ILI SE SAM UBIJ, ILI ĆU TE JA!’ / Monstrum koji je ubio curicu nazvao brata svoje bivše. Dobio je kratak odgovor

Foto. Facebook

Dok je vozio po zagrebačkoj zaobilaznici nazvao je brata svoje bivše i rekao mu kakav je zločin počinio

G.K., 43-godišnji napadač koji je u zagrebačkom naselju Kozari putevi sinoć ubio jednoipolgodišnju djevojčicu i teško ozlijedio njezinu majku, na kraju je sam sebi oduzeo život.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, G.K. se, nakon što je sjekirom navalio na bivšu partnericu i njezinu bebu, dao u bijeg. Dok je vozio po zagrebačkoj zaobilaznici nazvao je brata svoje bivše i rekao mu kakav je zločin počinio, na što mu je ovaj, prema navodima, odgovorio: “Ili se sam ubij ili ću te ja”.

Ubojica se nakon toga odlučio baciti pod kamion.

Prije nego što se bacio, u svom je sumanutom bijegu skrivio još dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.

24sata doznaje da je monstrum iz Kozari puteva otprije poznat policiji, a bio je i u zatvoru zbog pljačke. Bio je dio peteročlane skupine koja je opljačkala dvije pošte i pet automat-klubova. Ukupno su iz tih pljački uzeli milijun kuna, a u nekim pljačkama koristili su i pištolje. Novac i oružje nikad nisu pronađeni.

G.K. je državljanin BiH čija je obitelj u Hrvatsku Dubicu došla iz Žepča. Otac mu je bio predsjednik općinske podružnice HSP-a.

‘Ispucao bih cijeli šaržer u njega…’

Jedan stanovnik naselja rekao je za Jutarnji list da bi spriječio nasilje da je bio u mogućnosti. “Da sam ga barem vidio na vrijeme, ispucao bih cijeli šaržer u njega da ga spriječim da ubije dijete, bez obzira na posljedice”, dodao je.

Druga susjeda je rekla da je ona zvala Hitnu. “Ja sam zvala Hitnu i pomogli smo puno, i moj suprug i svi smo pomogli.”, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari