IMA I TOGA Mladi Britanci na A6 zatečeni s hašišem u vozilu s natpisom koji promiče drogu?!

Od 1. rujna do danas policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske zatekli su sedam stranih državljana s drogom.

Na graničnim prijelazima Pasjak i Rupa na ulasku u Republiku Hrvatsku zatečena su po dva državljana Njemačke i Francuske te državljanin Slovačke, od kojih je ukupno oduzeto 2,46 grama droge marihuana i 1,24 grama droge hašiš.

Također, 1. rujna oko 18,30 sati kod vijadukta Zečeve drage policija iz Vrbovskog tijekom nadzora prometa na cestama, u vozilu koje se kretalo u smjeru Rijeke zatekla je dvoje britanskih državljana, starosti 22 godine. Od putnice u vozilu oduzet je gram droge hašiš, dok je na bočnoj strani vozila uočen natpis kojim se promiče uživanje droge.

Sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporaba droga zbog neovlaštenog posjedovanja droga izrečene su novčane kazne za šestero stranih državljana, dok je britanskom državljaninu izrečena novčana kazna zbog spomenutog natpisa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari