IMA I TOGA: U Marinićima se automobilom zabio u zid, uključio „sva četiri“ i mirno odšetao!?

Do prometne nesreće došlo je danas u jutarnjim satima u centru Marinića

U nesreći je sudjelovalo samo jedno osobno vozilo koje se iz zasad nepoznatih razloga u centru Marinića zabilo u dvorišni zid obiteljske kuće.

U tim trenucima promet vozila i pješaka nasreću nije bio intenzivan kakav zna biti u tom dijelu naselja pa osim vozača nije stradao nitko drugi. Uzrok izlijetanja s ceste vjerojatno je brzina neprilagođena uvjetima na cesti, jer je u tim trenucima kolnik bio dobrano natoljen oborinskom vodom od obilne kiše koja je u tom kraju padala cijelu noć i jutro.

Čini se , nasreću, niti vozač nije teže ozlijeđen, jer – kako javljaju očevici nesreće – nakon udesa samo je uključio sva četiri pokazivača smjera, mirno izašao iz vozila i otišao u nepoznatom smjeru ne mareći za to da je njegovo ostavljeno vozilo jednim dijelom zapriječilo prolaz drugim vozilima.

Foto: Facebook

Nisu nam poznati motivi vozača za ovakvo ponašanje, no možda je vozač bio u alkoholiziranom stanju pa je svojim napuštanjem mjesta nesreće želio zataškati tu činjenicu.

Ili je jednostavno možda otišao potražiti hitnu medicinsku pomoć. Pravu istinu utvrdit će policijski očevid…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari