ISTARSKI IPSILON: Policija za upravljačem Škode Fabije zatekla časnu sestru u “veselom” izdanju, izmjereno joj 1,83 promila

Foto: Ilustracija

Pazinska policija prošlog je petka dobila dojavu o Škodi Fabiji, riječkih oznaka koja krivuda istarskim Ipsilonom u smjeru Rogovića.

Vozilo se navodno kretalo iz smjera Rijeke, kroz tunel Učku prema Pazinu. Vozač koji je vozio iza Škode uočio je vrludanje automobila cestom, pa je o svemu odlučio obavijestiti policiju. Nakon dojave patrola je dočekala vozilo na čvoru Rogovići, prenosi Glas Istre.

Ono što je uslijedilo nakon zaustavljanja vozila spada u kategoriju “vjerovali ili ne”.

Policija je za upravljačem Škode Fabije zatekla časnu sestru u prilično “veselom” izdanju. Alkotestom joj je utvrđena koncentracija od čak 1,83 promila alkohola u krvi.

Policija je kasnije tek potvrdila da je navedenom Škodom u smjeru Rogovići upravljala 47-godišnjakinja te da je po utvrđivanju alkohola isključena iz prometa, ne otkrivajući identitet vozačice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari