LAKŠE SE DIŠE...

Iz trgovine na području Čavli ukrali ‘tonu’ hrane, pronađeni po raspisanim tjeralicama na drugom kraju države

Idi na originalni članak
Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Osumnjičenike su po raspisanoj tjeralici pronašli policijski službenici na području Bjelovara i Zagreba te ih uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje, priopćila je policija.

Oglas

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka, u suradnji sa službenicima bjelovarske i zagrebačke policije, završili su dva kriminalistička istraživanja nad trojicom hrvatskih državljana, a radi sumnje u počinjenja kaznenih djela krađe.

U prvom istraživanju riječ je o krađi prehrambenih artikala iz trgovačkog centra na području Čavli u rujnu ove godine za koju se sumnjiče dvojica hrvatskih državljana starosti 28 i 46 godina. Sumnjiče se da su otuđili više komada prehrambenih artikala i tako zagrebačku trgovačku tvrtku oštetili za najmanje 46 000 kuna.

Drugim kriminalističkim istraživanjem je obrađen osumnjičeni 29-godišnjak zbog krađe alata koju je počinio tijekom ožujka ove godine u jednom od trgovačkih centara na području Kukuljanova. Otuđivši različiti alat u vrijednosti oko tri tisuće kuna oštetio je trgovačko društvo sa sjedištem u Zagrebu.

Osumnjičenike su po raspisanoj tjeralici prije dva dana pronašli na području Bjelovara i Zagreba policijski službenici bjelovarske i zagrebačke policije te ih uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih krađa, završenim istraživanjima sva trojica spomenutih osumnjičenika su kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.

Exit mobile version