LAKŠE SE DIŠE...

Iz trgovine na području Čavli ukrali ‘tonu’ hrane, pronađeni po raspisanim tjeralicama na drugom kraju države

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Osumnjičenike su po raspisanoj tjeralici pronašli policijski službenici na području Bjelovara i Zagreba te ih uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje, priopćila je policija.

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka, u suradnji sa službenicima bjelovarske i zagrebačke policije, završili su dva kriminalistička istraživanja nad trojicom hrvatskih državljana, a radi sumnje u počinjenja kaznenih djela krađe.

U prvom istraživanju riječ je o krađi prehrambenih artikala iz trgovačkog centra na području Čavli u rujnu ove godine za koju se sumnjiče dvojica hrvatskih državljana starosti 28 i 46 godina. Sumnjiče se da su otuđili više komada prehrambenih artikala i tako zagrebačku trgovačku tvrtku oštetili za najmanje 46 000 kuna.

Drugim kriminalističkim istraživanjem je obrađen osumnjičeni 29-godišnjak zbog krađe alata koju je počinio tijekom ožujka ove godine u jednom od trgovačkih centara na području Kukuljanova. Otuđivši različiti alat u vrijednosti oko tri tisuće kuna oštetio je trgovačko društvo sa sjedištem u Zagrebu.

Osumnjičenike su po raspisanoj tjeralici prije dva dana pronašli na području Bjelovara i Zagreba policijski službenici bjelovarske i zagrebačke policije te ih uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih krađa, završenim istraživanjima sva trojica spomenutih osumnjičenika su kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari