SVE ČEŠĆE KRAĐE

Iz vozila parkiranih ispred vrtića na Podmurvicama i Pećinama ukradene torbice, novčanici…

Ilustracija (Riportal)

U cilju sprječavanja različitih kaznenih djela imovinskog kriminaliteta, prvenstveno provala u vozila i džepnih krađa, jučer je policijska službenica za prevenciju I. policijske postaje Rijeka obišla nekoliko riječkih dječjih vrtića te kontaktirala odgajatelje.

Naime, policija je u proteklom razdoblju zabilježila provale u vozila parkirana ispred dječjih vrtića u kojima su, na vidnom mjestu ostavljene torbice. Ovog tjedna ovakve provale su zabilježene ispred vrtića na području Podmurvica i Pećina u Rijeci.

Kako bi smanjili mogućnost počinjenja ove vrste kaznenih djela i nastanka materijalne štete odgajateljima su podijeljeni odgovarajući letci s korisnim savjetima i informacijama o mjerama samozaštite od provala u vozila te su zamoljeni da ih podjele roditeljima i dodatno ih upozore na potreban oprez.

Osim toga, prilikom obilaska autobusnih postaja  u užem središtu Rijeke, građani  su upozoreni da za vrijeme vožnje gradskim autobusom paze na svoje torbice i novčanike, kako ne bi postali žrtvom džepara te su im također podijeljeni letci sa savjetima o samozaštiti od džepnih krađa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari