IZBUŠIO GUME NA 17 VOZILA! Mladić haračio područjem Sušaka u noći na subotu

Idi na originalni članak
Foto: Ilustracija (Riječanin)

Navedenoga je 13. srpnja oko 2 sata u noći zatekao hrvatski državljanin prilikom oštećenja gume na njegovom osobnom vozilu

Oglas

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela.

Navedenoga je 13. srpnja oko 2 sata u noći zatekao hrvatski državljanin prilikom oštećenja gume na njegovom osobnom vozilu te ga je zadržao do dolaska policije.

Policijski službenici su u nastavku kriminalističkog istraživanja utvrdili da je navedeni osim oštećenja na vozilu navedenog hrvatskog državljanina iste noći oštetio pneumatike na još 16 vozila parkiranih u trima ulicama na području Sušaka, a na jednom od vozila oštetio je i karoseriju.

Ukupna materijalna šteta cijeni se na najmanje 31 000 kuna.

Policija je kod osumnjičenog mladića pronašla i sredstvo kojim je načinio oštećenja na vozilima u vlasništvu hrvatskih državljana i jedne tvrtke.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela oštećenje tuđe stvari prijavljen je mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku.

Exit mobile version