IZBUŠIO GUME NA 17 VOZILA! Mladić haračio područjem Sušaka u noći na subotu

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Navedenoga je 13. srpnja oko 2 sata u noći zatekao hrvatski državljanin prilikom oštećenja gume na njegovom osobnom vozilu

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela.

Navedenoga je 13. srpnja oko 2 sata u noći zatekao hrvatski državljanin prilikom oštećenja gume na njegovom osobnom vozilu te ga je zadržao do dolaska policije.

Policijski službenici su u nastavku kriminalističkog istraživanja utvrdili da je navedeni osim oštećenja na vozilu navedenog hrvatskog državljanina iste noći oštetio pneumatike na još 16 vozila parkiranih u trima ulicama na području Sušaka, a na jednom od vozila oštetio je i karoseriju.

Ukupna materijalna šteta cijeni se na najmanje 31 000 kuna.

Policija je kod osumnjičenog mladića pronašla i sredstvo kojim je načinio oštećenja na vozilima u vlasništvu hrvatskih državljana i jedne tvrtke.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela oštećenje tuđe stvari prijavljen je mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari