JEDAN OD TISUĆU: Maloljetnik zatečen u igrama na sreću u automat klubu

Javna je tajna da djelatnici u automat klubovima, kojih je na području Rijeke i okolice popriličan broj,  vrlo „labavo“ pristupaju provjeri identiteta maloljetnih osoba koje se počinju kockati još u srednjoškolskoj dobi

Jedan takav maloljetni „kockar“ ulovljen je na djelu, a ceh će platiti 34-godišnja djelatnica automat kluba koja mu je omogućila uplatu.

Naime, jučer prije podne policijski službenici I. policijske postaje Rijeka u automat klubu u središtu Rijeke zatekli su maloljetnog mladića u igrama na sreću. Tijekom policijskog postupanja utvrđeno je kako mu je 34-godišnja djelatnica kluba omogućila uplatu, a da pri tom nije tražila dokaz o njegovoj punoljetnosti.

Zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o igrama na sreću policija će nadležnoj poreznoj upravi podnijeti obavijest o počinjenom prekršaju protiv spomenute djelatnice, pravne osobe u čijem je vlasništvu automat klub te odgovorne osobe u pravnoj osobi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari