STRAVA KOD KOPRIVNICE

Jedan poginuli i više ozlijeđenih u sudaru teretnog vozila i tri auta: Clio završio pod šleperom, potpuno je zdrobljen

Photo: Matija Habljak/PIXSELL/ Ilustracija

U sudaru je sudjelovalo teretno vozilo i tri automobila, a jedan je automobil završio pod šleperom i od siline udarca udario druga dva

Jedna je osoba poginula, a više je njih ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se dogodila na koprivničkoj obilaznici, potvrdila je policija, prenose Net.hr.

U sudaru je sudjelovalo teretno vozilo i tri automobila. Jedan je automobil završio pod šleperom i prilikom odbijanja, od siline udarca, udario druga dva, piše epodravina.

VIDEO DANA:

Pod teretnjakom je Renault Clio, koji je doslovno zdrobljen, a druga dva automobila su također prilično oštećena. Na terenu su policija i vatrogasci, a hitna pomoć je odvezla ozlijeđene.

Kako javlja policija, promet na DC-2 je zatvoren za teretna vozila, dok se osobna vozila preusmjeravaju na relaciji Starigrad – Draganovec – Bakovčice i prema Đurđevcu, a od Đurđevca u Koprivničkim Bregima u Koprivnicu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari