KRŠ I LOM U DUBRAVI

JEZIVI DETALJI Pijan (25) vozio BMW i slupao se, poginula suputnica (26). Njemu nije ništa

Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 26-godišnja putnica, a nakon obavljenog očevida tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku

Noćas oko 2.30 u zagrebačkoj Dubravi 25-godišnji je vozač pod utjecajem alkohola od 1,11 g/kg u organizmu upravljao osobnim automobilom marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka. Kretao se zapadnim kolnikom Mandlove ulice lijevom prometnom trakom u smjeru juga. A onda…

‘Usred nepropisne brzine kretanja vozila gdje je u naseljenom mjestu prometnim pravilom ograničena na 50 km/h, iz kojeg razloga je na vlažnom kolniku u kočenju vozilom prešao na desnu prometnu traku, preko rubnog kamena sletio je na meki teren, nastavio se nekontrolirano kretati u smjeru juga nakon čega je naletio na stup javne rasvjete i odbačen na meki teren.”, izvijestila je policija.

Smrtno je stradala 26-godišnja putnica

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 26-godišnja putnica, a nakon obavljenog očevida tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Pijani vozač koji je izazvao nesreću nije ozbiljnije ozlijeđen.

Zamjenica Općinskog kaznenog državnog odvjetništva je izašla na mjesto događaja te obavila očevid prometne nesreće uz asistenciju ekipe za očevide I. postaje prometne policije Zagreb. Od 2.37 do 5.10 sati bio je obustavljen tramvajski promet Maksimirskom cestom u smjeru istoka i zapada.

Vozač osobnog automobila je smješten u Jedinicu za zadržavanje i prepratu do otrježnjenja te će nakon provedenog kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari