JOŠ OD 1993.

JEZIVO! 28 godina držao muškarca kao roba, tukao ga i silio na fizički rad

ilustrativna fotografija: Ivica Galovic/PIXSELL

Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 65-godišnjakom s područja Koprivničko-križevačke županije, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela trgovanje ljudima, prenose Vijesti.hr.

“Sumnja se da je osumnjičeni od 1993. godine do lipnja 2021. godine na svom poljoprivrednom gospodarstvu, iskorištavajući teške obiteljske prilike i životne okolnosti 66-godišnjaka, istoga fizički zlostavljao i prisiljavao na svakodnevni teški fizički rad oko brige sa stokom, poljoprivrednim poslovima i kućanstvu, bez ikakve novčane naknade, ne osiguravajući mu osnovne higijenske uvjete i adekvatni prostor za život”, priopćili su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

VIDEO DANA:


Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela trgovanje ljudima iz članka 106. stavka 1. Kaznenog zakona, protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari