IPAK SU UHVAĆENI

JOŠ I VRIJEĐALI Dvojica pijanih i drogiranih mladića bježali policiji kod Požege

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

21-godišnjak i 22-godišnjak su smješteni u posebnu prostoriju policije

Policijska uprava požeško-slavonska je izvijestila da su u nedjelju oko 3,30 sati u mjestu Brestovac u Požeškoj ulici, policijski službenici prilikom nadzora prometa pokušali zaustaviti teretni automobil marke Volkswagen, njemačkih registarskih oznaka.

Vozilom je upravljao muškarac koji se nije zaustavio na znak policijskih službenika i nepropisnom brzinom nastavio vožnju u smjeru Požege gdje je počinio niz prometnih prekršaja (nepoštivanje strane kretanja vozila, ne davanje pokazivača smjera, ne postupanje po prometnim znacima, prolazak kroz crveno svijetlo na semaforu te pretjecanje kolone vozila pred pružnim prijelazom).

Dolaskom do križanja ulica kralja Petra Svačića i kralja Krešimira zaustavio je vozilo te s putnikom počeo bježati, no ubrzo su ih sustigli policijski službenici i priveli u prostorije policije gdje je utvrđeno da je vozilom pod utjecajem alkohola od 1,22 promila upravljao 21-godišnjak, dok je kod 22-godišnjeg suvozača, koji je prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike, utvrđena koncentracija alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,24 promila.

Također je utvrđeno da su obojica bila pod utjecajem droge. 21-godišnjak i 22-godišnjak su smješteni u posebnu prostoriju policije i slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari