NIKAKO NIJE HTIO VRATITI NOVAC

Još jedna ‘zidarska’ prevara: U Kostreni dobio ogroman iznos za građevinske radove i ‘odmaglio’!

Ilustracija: Emica Elvedji/PIXSELL

Osumnjičeni 39-godišnjak je za počinjenje prijevare kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, priopćila je policija.

Podnošenjem kaznene prijave protiv 39-godišnjeg hrvatskog državljanina dovršeno je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici II. policijske postaje Rijeka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare.

Riječ je o istraživanju kojim je utvrđeno da je osumnjičenik u ožujku ove godine dogovorio s 53-godišnjim hrvatskim državljaninom izvođenje građevinskih radova na području Kostrene, za što je i primio novac.

Tijekom sljedećih mjeseci dogovorene radove nije u potpunosti dovršio, iako je rok izgradnje bio u lipnju, te je napustio gradilište, a investitora lažnim obećanjima doveo u zabludu kako mu ne bi vratio novac. Time ga je materijalno oštetio za najmanje 120 000 kuna.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedene prijevare, 39-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari