KAKAV MULJATOR! Vara frizerke: traži se zgodni Mate na čiju je lažnu priču palo više od 50-ak žena

U posljednja tri tjedna prevarant je iskamčio novac od pedesetak žena

Visok, zgodan dečko kratke i valovite kose operira po čitavoj Hrvatskoj predstavljajući se kao netko kome je potrebna pomoć da se izvuče iz nelagodne životne situacije. Na njegovu su prijevaru pale brojne žene, piše Večernji.

“Uleti mi prije dva tjedna u frizerski salon visok, mršav, zgodan dečko kratke valovite kose, kratko me pozdravi, odmah mu po naglasku skužim da je Dalmatinac. Pozdravim i ja njega, a on mi odgovar: Baš mi je neugodno jer se ne poznajemo ni pola minute, a već te nešto moram zamoliti, ali stvarno je hitno’, ispričala je jedna žena početak prijevare.

‘Je l’ mi možeš posuditi mobitel samo za jedan poziv, trebam nazvati brata’, prenosi njegove riječi frizerska koja je susret s njim imala krajem siječnja. Šarmantni je prevarant proteklih dvadesetak dana varao po metropoli, ali i okolici, uz pomoć pomno razrađenog plana. Nakon što bi ušao u salon, pozdravio bi te u panici počeo moliti za mu hitno treba za poziv bratu.

‘Slučajno sam si zaključao ključeve u automobilu i sad ne mogu ući u njega, a unutra su mi i novčanik, mobitel, dokumenti, sve. Nedavno sam se s bratom doselio iz Vodica i ne znam skoro nikoga ovdje, živimo u Pojatnom i tamo mi je rezervni ključ, pa bi li mi, molim te, mogla posuditi samo da ga nazovem i kažem mu da mi donese ključeve u grad jer mi je hitno, žurim se na razgovor za posao’, glasila je jedna od nekoliko verzija njegovih priča.

‘Naravno da mu se brat kojeg je tobože zvao nije javio, a ja sam se sažalila nad njih i posudila mu dvjesto kuna za taksi. Nisam ga više nikad vidjela, a poslije sam od kolegica čula da je i njima ‘prodavao’ slične priče. Neke su prokužile da je muljator, ali dosta njih davalo mu je po sto, dvjesto, tristo kuna’, rekla je jedna od žrtava te naglasila kako ništa nije prijavila policiji jer je smatrala kako nema kaznenog djela jer mu je sama dala novac, prenosi Večernji.

Slično su postupile i ostale, kojih je u zadnjih tri tjedna bilo više od pedeset.

Vijesti.hr

Foto: Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari