OTELI JANJE

KAKVA DRAMA! Janje strpali u “bunker”, a vlasnicu udarali i autom joj pregazili nogu

Foto: Ilustracija

Istraga protiv dvojice mladića zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti

U Općinskom državnom odvjetništvu u Gospiću je po primitku kaznene prijave Policijske uprave ličko-senjske, ispitan 19-godišnjak zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv opće sigurnosti odnosno teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti.

Naime, postoji osnovana sumnja da je 19-godišnjak 28. svibnja 2020., zajedno sa 25-godišnjakom koji je u bijegu, došao do jedne obiteljske kuće na širem području grada Otočca i s vlasnicima dogovorio kupnju janjeta za iznos od 600 kuna.

Janje su stavili u prtljažnik osobnog automobila u kojem je 19-godišnji osumnjičenik bio na mjestu vozača, dok je 25-godišnji osumnjičenik sjeo na mjesto suvozača, bez da je janje platio.

19-godišnji osumnjičenik je potom naglo krenuo automobilom iako se vlasnica, u namjeri da ih spriječi u odlasku, primila rukama za dovratnik suvozačevih vrata koja su ostala otvorena i nogama stala na pod ispred suvozačevog sjedala.

No, mladić je nastavio vožnju i povećao brzinu, a 25-godišnjak je nesretnu ženu udarao nogama i gurao, uslijed čega je oštećenica ispala iz vozila.

19-godišnjak je nastavio vožnju i kotačem prešao preko njene lijeve noge u predjelu stopala pri čemu je oštećenica zadobila tešku tjelesnu ozljedu, priopćio je DORH.

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću odredilo je protiv 19-godišnjaka mjeru opreza redovitog javljanja u nadležnu policijsku postaju zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću je u ponedjejak donijelo rješenje o provođenju istrage protiv dvojice osumnjičenika zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari