'SAD ĆEŠ SE SKINUT'

KAKVA DRAMA! Ljutiti suprug smjestio ženinu ljubavniku: Poslao mu zavodljiv SMS, a dočekao ga s pištoljem

Pexels-Skitterphoto

Supruga i vlasnik kafića navodno su bili u vezi prije dvadesetak godina, što je i pokrenulo surpugovu sumnju

U dolini Neretve suprug koji je ima oko 50 godina dulje je vrijeme sumnjao u vjernost nekoliko godina mlađe supruge. Pretpostavljao je tko je potencijalni ljubavnik njegove partnerice, no htio je to pomnije ispitati, piše 24sata.

Koristio telefon svoje supruge

Sa ženinog mobitela poslao je SMS čovjeku na kojeg je sumnjao, vlasniku kafića iz jednog od obližnjih mjesta, a u poruci mu je obećao večer punu seksa. Vlasnik kafića koji je i sam obiteljski čovjek, potom je došao do kuće u kojoj su živjeli supružnici.

Supruga i vlasnik kafića navodno su bili u vezi prije dvadesetak godina, što je i pokrenulo surpugovu sumnju. Kad je stigao, dočekao ga je 50-godišnjak naoružan pištoljem. “Što je jeba..!? Mislio si jeb.. moju ženu!? Sad ćeš se skinut, a onda nazovi svoju ženu i reci joj gdje si i zašto si tu!”, povikao je suprug.

Probušio mu i gume

Ljutiti suprug vlasnika kafića natjerao je da popije prozirnu tekućinu. Kazao mu je da je u pitanju bio cidokor. Vlasnik kafića potom se onesvijestio, a 50-godišnjak ga je onesvještenog izbavio na ulicu.

Kako se ustanovilo, ipak nije bio u pitanju otrov. Ni tu iznevjerni suprug nije stao, svoj rivalu je izbušio gume na autu.

50-godišnjak je prijavljen te pušten na slobodu uz mjeru opreza, ne smije se približavati žrtvi, dakle vlasniku kafića. Iz dubrovačke policije kazali su “kako je u cijelom slučaju kriminalističko istraživanje u tijeku”. (Danas.hr/Net.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari