KAKVA TRAGEDIJA: Muškarac skrivio nesreću pa se bacio s mosta jer je mislio da mu je supruga mrtva!

Prema neslužbenim informacijama vozač je u jednom trenutku izgubio nadzor nad upravljačem, udario u ogradu, pri čemu je suvozačica ozlijeđena. Vozač se zatim s mosta bacio u Cetinu i za njim traje potraga

U prometnoj nesreći danas prijepodne na mostu preko Cetine u Čaporicama kod Trilja jedna je osoba ozlijeđena, dok se, prema prvim informacijama, muškarac koji je upravljao vozilom bacio u rijeku i za njim se traga, doznaje se u splitskoj policiji a prenosi Hina.

Policija provodi istragu o uzrocima i okolnostima prometne nesreće koja se dogodila oko 11 sati kada je osobni automobil mercedes, u kojem su bili muškarac i žena, udario u zaštitnu ogradu na mostu preko Cetine.

Prema neslužbenim informacijama vozač je u jednom trenutku izgubio nadzor nad upravljačem, udario u ogradu, pri čemu je suvozačica ozlijeđena. Vozač se zatim s mosta bacio u Cetinu i za njim traje potraga.

“On je izašao iz automobila i bacio se u provaliju jer je mislio da je ona mrtva. To vam je bračni par iz Košuta”, rekao je jedan od očevidaca za Slobodnu Dalmaciju.

Žena je prevezena u splitski Klinički bolnički centar (KBC) i još uvijek nije poznata težina ozljeda.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari