Kamionom naletio na dječaka i odbacio ga u odvodni kanal. Preminuo je u bolnici u Sisku

Foto: Ilustracija (Pixsell)

Sinoć oko 22.20 sati u Kutini na 14-godišnjaka je naletio vozač (19) s teretnim kamionom

Od ozljeda koje je zadobio u prometnoj nesreći jutros je u sisačkoj bolnici preminuo 14-godišnjak, izvijestila je PU sisačko-moslavačka.

Sinoć oko 22.20 sati u Kutini na 14-godišnjaka je naletio 19-godišnji vozač s teretnim kamionom.

Od siline udarca dječak odbačen u odvodni kanal

“Zbog neprilagođene brzine, stanju ceste i slabe vidljivosti (noć i nepostojanje ulične rasvjete), prednjim desnim i prednjim bočnim dijelom teretnog automobila udario u 14-godišnjeg pješaka, koji se uz rub kolnika na njegovoj prometnoj traci kretao bez reflektirajućih oznaka. Od siline udarca pješak je odbačen u odvodni kanal, a zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne pomoći je prevezen u sisačku Opću bolnicu, gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne za život”, izvijestili su iz PU sisačko-moslavačke te su dodali kako je 14-godišnjak jutros preminuo u sisačkoj bolnici.

Očevid na mjestu događaja uz policijske službenike vodio je zamjenik općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, po čijem nalogu je naložena obdukcija preminulog.

“Vozač je alkotestiran te je utvrđeno da nije bio pod utjecajem alkohola. Uhićen je i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon kojeg će uz kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu iz čl. 227. st.1. 2. i 6. Kaznenog zakona biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke, a kaznena prijava podnosi se Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku”, zaključuju iz PU sisačko-moslavačke.
Vijesti.hr
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari