MOKAR KOLNIK

KANTRIDA Prometna nesreća kod Dječje bolnice, promet se odvija usporeno

Foto: Facebook/B.A./Problemi u prometu Rijeka i okolica

Vozačima se upućuju pozivi za povećani oprez u vožnji zbog kišnih padalina i mokrih i klizavih kolnika

Danas oko 15 sati u Istarskoj ulici u Rijeci, na području Kantride neposredno uz ulaz u Dječju bolnicu Kantrida, dogodila se- prema prvim izvješćima s terena – lakša prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila; osobno vozilo čakovečkih registracija i kombi vozilo riječkih registarskih oznaka.

Pod još službeno nerazjašnjenim okolnostima došlo je do sudara kojemu je, po svemu sudeći, kumovao previd vozača koji nije poštivao pravilo o prednosti prolaza.

Prema prvim informacijama, u nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, no zbog ovog sudara i čekanja vozača i vozila na očevid na toj se prometnici u oba smjera stvorila klona vozila te se promet odvijao otežano i usporeno jednim kolničkim trakom.

Više o točnim okolnostima nesreće bit će poznato nakon obavljenog policijskog očevida. Vozače i ovim putem pozivamo na povećani oprez u vožnji, u uvjetima kišnih padalina i mokrih i klizavih kolnika!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari