UŽAS

Kaos na cesti kod Crikvenice! Pijani 63-godišnjak autom ‘skršio’ motociklista i pobjegao. Samo 15 minuta kasnije prouzročio novu nesreću!

Idi na originalni članak
Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu osumnjičeni 63-godišnjak će biti predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija.

Oglas

Na području Bakra, jučer oko 16.15 sati, dogodila se prometna nesreća koju je izazvao 63-godišnji hrvatski državljanin, a u kojoj je teško ozlijeđen 68-godišnji slovenski motociklist.

Prometna nesreća se dogodila na DC 501 kada je 63-godišnjak upravljajući osobnim vozilom, zagrebačkih registarskih oznaka, i krećući se od Oštrovice prema Crikvenici, nije se kretao sredinom prometne trake pa je izlaskom iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom te prešao na lijevu stranu kolnika i udario u motocikl, slovenskih nacionalnih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 68-godišnji slovenski državljanin.

Od jačine udarca motociklist je s vozilom pao na kolnik, dok je 63-godišnjak napustio mjesto događaja bez da mu je pružio pomoć, a nije ni obavijestio policiju o nesreći.

Ozlijeđeni motociklist je prevezen u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teže tjelesne ozljede.

Osumnjičeni 63-godišnjak je nakon 15-ak minuta uhićen na području Crikvenice gdje je također izazvao prometnu nesreću, ali s materijalnom štetom te je priveden na kriminalističko istraživanje. Alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,65 promila.

Protiv osumnjičenika su po završetku policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka podnijeli kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i ne pružanje pomoći povrijeđenoj osobi u prometnoj nesreći. Uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu bit će predan pritvorskom nadzorniku.

Exit mobile version