PRIJAVLJEN ZA DVA KAZNRNA DJELA

38-godišnjak na Lošinju psovao i prijetio skupini muškaraca, pa ih krenuo gađati kamenjem; Teško ozlijedio 32-godišnjaka!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

​Pritvoren je zbog nanošenja teške tjelesne ozljede i prijetnje

Podnošenjem kaznene prijave protiv 38-godišnjeg hrvatskog državljanina, dovršeno je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres.

Osumnjičenog 38-godišnjaka policija je prijavila za počinjenje dva kaznena djela- teška tjelesna ozljeda i prijetnja.

“Riječ je o osobi koja je u utorak, 4. lipnja oko 12 sati, na području Velog Lošinja remetila javni red i mir te vrijeđala troje hrvatskih državljana. Pri tome je jednom od njih, 32-godišnjaku, upućivao i prijetnje, nakon kojih je u njihovom smjeru bacao kamenje.

Oštećenom 32-godišnjaku je dijagnosticirana teška tjelesna ozljeda, a 58-godišnjaku lakša ozljeda.

Tijekom istraživanja je također utvrđeno da je 38-godišnjak u proteklih desetak dana oštećenom 32-godišnjaku u više navrata uputio prijetnje koje su kod njega izazvale bojazan za život.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po završetku istraživanja, 38-godišnji osumnjičenik je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje navedenih kaznenih djela, predan pritvorskom nadzorniku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari