KAOS NA MAGISTRALI: Kod Dramlja se dogodio rijetko viđeni karambol, evo kako se sve odvijalo!

Photo: Ilustracija (Goran Kovacic/PIXSELL)

Zbog prometne nesreće koja se dogodila danas nešto prije podneva kod Dramlja, vozila na Jadranskoj magistrali stajala su u nepreglednim kolonama u oba smjera

Izazvalo je to mnogobrojne komentare na društvenim mrežama kao i kod objave naše vijesti, no vozačima nije preostalo ništa drugo do strpljivo čekati u kolonama ili, ako još nisu “zapeli” u prometu, potražiti alternativne prometne pravc.

Zbog nesreće kod Dramlja vozila na Jadranskoj magistrali stoje u kolonama u oba smjera!

Saznali smo i što se točno dogodilo danas kod Dramlja, i zašto se toliko čekalo na raščišćavanje situacije. Sve je jasnije kada se zna da su u nesreći sudjelovala čak tri vozila!

Foto: Facebook/Problemi u prometu – Rijeka i okolica

Naime, danas oko 10.20 sati na Jadranskoj magistrali dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna vozila i kombi vozilo.

Do nesreće je došlo kada se 76-godišnji vozač s osobnim vozilom marke Citroen uključivao u promet u smjeru Rijeke, a nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom.

U smjeru Crikvenice kretalo se osobno vozilo marke Renault, kojim je upravljao 49-godišnjak i koji se zaustavio ne udarivši u Citroen, dok je kombi vozilo marke Ford, kojim je u istom smjeru upravljao 55-godišnjak udarilo u zaštitnu ogradu i Renault ispred sebe.

U istom smjeru osobnim vozilom marke Mazda upravljao je 46-godišnji slovenski državljanin, a koji je započeo pretjecati te udario u Citroen, nakon čega su se oba vozila zaustavila.

U ovoj prometnoj nesreći teže je ozlijeđen vozač Citroena, dok je vozač Mazde lakše ozlijeđen.

“Zbog prometne nesreće i očevida promet je bio u prekidu od 10,25 do 11,44 sati te se odvijao uz fizičku regulaciju kroz Dramalj”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari