DVIJE NESREĆE S PIJANIM VOZAČIMA

Kaos na vijaduktu Mlaka! Pijani vozač (27) vozilom udario u rubnjak pa porušio sve što mu se našlo na putu!

Sinoć su na prometnicama u Rijeci evidentirane dvije prometne nesreće koje su izazvali vozači pod utjecajem alkohola

Na DC 403, oko 21.30 sati, je 27-godišnji hrvatski državljanin upravljao osobnim vozilom, riječkih registracijskih vozila, pri koncentraciji alkohola od 1,19 promila te je pri tome kod vijadukta Mlaka izgubio nadzor nad vozilom i izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom.

Vozilom je udario u uzdignuti rubnjak otoka za razdvajanje prometnih tokova, zatim u metalni nosač prometnih znakova, ploču za označavanje prometnog otoka i na kraju u prometni znak.

Drugu prometnu nesreću izazvao je 57- godišnji hrvatski državljanin dok je na riječkoj zaobilaznici upravljao osobnim vozilom, riječkih registracijskih vozila, pri koncentraciji alkohola od 2,21 promila.

Krećući se od čvora Orehovica u smjeru Škurinja nije prilagodio brzinu kretanja osobinama i stanju na cesti pa je udario u zadnji dio osobnog vozila, riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 34-godišnjak, a koji se kretao ispred u istom smjeru. U nesreći su oba vozača zadobili lakše ozljede.

Prometna policija je po završetku postupanja počinitelje navedenih prekršaja sankcionirala sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama. Predložena im je novčana kazna i izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari