PREDANI PRITVORSKOM NADZORNIKU

KAOS U MATULJIMA! Policija dvojici mladića i muškarcu pronašla “travu”, uslijedili dernjava i prijetnje službenicima

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Policijski službenici Policijske postaje Opatija dovršili su kriminalističko istraživanje nad troje hrvatskih državljana, starosti 20, 24 i 58 godina, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga, kao i prijetnje.

U sklopu kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma, vozila i prostorija kojima se dvoje 20-godišnjih osumnjičenika koristi na širem području Matulja gdje su pronađene sjemenke biljke indijske konoplje, oko 200 grama droge marihuana i ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Utvrđeno je kako je navedena pakirana droga bila namijenjena za daljnju preprodaju. Tijekom pretrage doma 24- godišnjak i 58-godišnjak su ometali postupanje policijskih službenika i pritom je 58-godišnjak jednom od njih uputio ozbiljne prijetnje, opasne za život.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, spomenuto dvoje 20-godišnjaka je kazneno prijavljeno za više kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama mjerodavnom državnom odvjetništvu, dok je 58-godišnjak za kazneno djelo prijetnje, te su svi predani pritvorskom nadzorniku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari