KAOS U TRGOVINI U Osječkoj ulici dvojica krali pa napali zaštitara i prijetili mu

Ilustracija (Goran Jakus/PIXSELL)

Sumnjiče se da su 6. siječnja iz trgovine u Osječkoj ulici u Rijeci otuđili više različitih artikala te pritom fizički napali zaštitara

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana, starosti 38 i 43 godine, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiče se da su 6. siječnja iz trgovine u Osječkoj ulici u Rijeci otuđili više različitih artikala vrijednosti oko 560 kuna. Kada ih je djelatnik zaštitarske tvrtke pokušao spriječiti u bijegu iz trgovine, fizički su ga napali, a 43-godišnjak mu je i prijetio.

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, oboje osumnjičenika je kazneno prijavljeno mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje spomenutog kaznenog djela razbojničke krađe, dok je 43-godišnjak prijavljen i za kazneno djelo prijetnje  te  su predani pritvorskom nadzorniku.

Otuđeni predmeti vraćeni su trgovačkom lancu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari