OGROMNA ŠTETA

KAOS! Učenici bakljama zapalili školu u Crnoj Gori: Širi se snimka buktinje

Na mjesto događaja izašlo je pet ekipa s 15 vatrogasaca. Požar je zahvatio dio krova i površinu od 40 do 50 kvadratnih metara

Bliži se kraj školske godine. U Crnoj Gori je već došlo do problema jer su učenici bakljom slučajno zapalili školu. Internetom se počela širiti snimka buktinje i gustog dima koja izlazi iz krova, piše Net.hr.

“Polumaturanti proslavljali kraj školovanja bakljadom, pa zapalili školu u Donjoj Gorici”, piše u opisu snimke na Instagram profilu “Podgorički vremeplov”

Ravnateljica Osnovne škole, Ivana Milić rekla je da nije bilo ozlijeđenih i da će šteta tek biti utvrđena.

“U bakljadi su sudjelovali svi učenici devetog razreda”, otkrila je Milić i dodala da je požar započeo u 10 sati.
Na mjesto događaja izašlo je pet ekipa s 15 vatrogasaca, a čini se da će nastala šteta biti poprilično velika.

“Požar je zahvatio dio krova i površinu od 40 do 50 kvadratnih metara. Vatrogasci su imali problem pristupa ovom dijelu škole, međutim uz pomoć domara koji je bio veoma ažuran uspjeli su”, ispričao je šef Službe zaštite i spašavanja Podgorica Zdravko Blečić i dodao da je šteta na školi velika.

Bakljada je bila najavljena, ali dogovor je bio da ih koriste izvan škole. Ravnateljica je rekla: “Bila sam u saznanju da oni već tradicionalno slave svake godine i natječu se na društvenim mrežama tko je imao bolju bakljadu i kod koga će biti bolje slavlje. Prvo treba krenuti od osoba koje su im prodale te baklje i pirotehnička sredstva”, rekla je Milić.

“Vidjet ćemo što ćemo napraviti s mjerama, jer su oni i dalje učenici naše škole”, dodala je Milić, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari