KOBNO POLUKRUŽNO OKRETANJE? Automobil i tragično stradali vozač izvučeni iz 20 metara dubokog mora

Istražitelji još utvrđuju točne uzroke tragedije na Molo longu, no kako smo i sinoć pretpostavili vjerojatno je bila riječ o skupu nesretnih okolnosi koje su dovele do ove strahote i utapljanja vozača automobila

Tragična nesreća (OVDJE) u kojoj se u more survao automobil Citroen Xantia zajedno s vozačem dogodila se jučer poslijepodne oko 17. 20 sati pri kraju Riječkog lukobrana gdje se uglavnom sidre ribarske brodice; u uvjetima snažne riječke kiše, smanjene vidljivosti, uskog prostora za izvođenje polukružnog okretanja… A možda su nesreći kumovale i neke zasad nepoznate okolnosti (nije isključeno da je vozaču u jednom trenutku pozlilo?!).

Nekoliko očevidaca potvrdilo je da je u trenutku pada automobila u more jedan prozor na vozilu bio otvoren što je pridonijelo tome da more, koje je na tom mjestu duboko i dvadesetak metara, brže prodre u unutrašnjost potopljenog vozila. Vozač se nažalost iz te smrtonosne stupice nije uspio izvući.

Odmah po dojavi na mjesto događaja došli su brojni pripadnici interventnih službi – vatrogasci JVP Rijeka s tri vozila, policija, hitna medicinska pomoć, ronioci… izvlačenje vozila i tijela preminuloga potrajalo je gotovo do 20 sati navečer jer u uvjetima smanjene vidljivosti i kišnog nevremena nije bilo lako s velike dubine na pravilan način izvući vozilo koje je navodno bilo i zaglavljeno između stijena na morskome dnu.

Iako policija rapolaže podacima koji ukazuju na vjerojatni identitet tragično stradalog vozača Citroena, dok njegov identitet ne bude utvrđen sa stopostotnom sigurnošću javnost neće biti upoznata s time.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari