DILER IMAO ZALIHU

Kod Crikvenice “pao” dečko (19) s deset paketića kokaina. Pronađen i diler

Foto: Ilustracija

Pretragom doma i prostorija kojima spomenuti koristi pronađeno je oko 136 grama kokaina i oko 50 grama marihuane u više paketića različitih količina

Crikvenička policija u suradnji s policijskim službenicima Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko – goranske provela je kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 19 i 28 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene kriminaliteta droga.

“Jučer u ranim jutarnjim satima policijski službenici Policijske postaje Crikvenica na crikveničkom području zaustavili su osobno vozilo riječkih registracijskih oznaka u kojem se nalazio 19-godišnji hrvatski državljanin. Utvrđeno je da je spomenuti neovlašteno posjedovao oko deset paketića droge kokain u količini od oko osam grama i dva paketića manje količine droge metamfetamin.

U sklopu kriminalističkog istraživanja uhićen je 28-godišnji hrvatski državljanin zbog sumnje da je nešto ranije tog dana neovlašteno prodao 19-godišnjaku navedenu drogu.”, izvijestili su iz policije.

Temeljem naloga Županijskog suda u Rijeci provedena je pretraga doma i prostorija u jednom od mjesta na području Vinodolske općine kojima se spomenuti koristi kojom prilikom je pronađeno oko 136 grama kokaina i oko 50 grama marihuane pakirano u više paketića različitih količina.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 19-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom odvjetništvu, dok će 28-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog počinjenja dva navedena kaznena djela biti predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari