DILER IMAO ZALIHU

Kod Crikvenice “pao” dečko (19) s deset paketića kokaina. Pronađen i diler

Idi na originalni članak
Foto: Ilustracija

Pretragom doma i prostorija kojima spomenuti koristi pronađeno je oko 136 grama kokaina i oko 50 grama marihuane u više paketića različitih količina

Oglas

Crikvenička policija u suradnji s policijskim službenicima Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko – goranske provela je kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 19 i 28 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene kriminaliteta droga.

“Jučer u ranim jutarnjim satima policijski službenici Policijske postaje Crikvenica na crikveničkom području zaustavili su osobno vozilo riječkih registracijskih oznaka u kojem se nalazio 19-godišnji hrvatski državljanin. Utvrđeno je da je spomenuti neovlašteno posjedovao oko deset paketića droge kokain u količini od oko osam grama i dva paketića manje količine droge metamfetamin.

U sklopu kriminalističkog istraživanja uhićen je 28-godišnji hrvatski državljanin zbog sumnje da je nešto ranije tog dana neovlašteno prodao 19-godišnjaku navedenu drogu.”, izvijestili su iz policije.

Temeljem naloga Županijskog suda u Rijeci provedena je pretraga doma i prostorija u jednom od mjesta na području Vinodolske općine kojima se spomenuti koristi kojom prilikom je pronađeno oko 136 grama kokaina i oko 50 grama marihuane pakirano u više paketića različitih količina.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 19-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom odvjetništvu, dok će 28-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog počinjenja dva navedena kaznena djela biti predan pritvorskom nadzorniku.

Exit mobile version