KAZNENO PRIJAVLJEN

‘Komedija’ u Opatiji: Slovenac (38) s vozila Nijemcu (37) ukrao električni bicikl, ovaj ga uhvatio nakon sat vremena

Ilustracija: Riportal

Zbog sumnje u počinjenje teške krađe, 38-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu

Opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje i podnijela kaznenu prijavu protiv 38-godišnjeg slovenskog državljanina pod sumnjom za počinjenje kaznenog djela teške krađe.

Riječ je o osumnjičeniku koji je u subotu, 10. lipnja oko 20.30 sati, na parkiralištu na području Opatije s osobnog vozila u vlasništvu 37-godišnjeg njemačkog državljanina otuđio električni bicikl vrijednosti oko šesto eura.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 38-godišnji Slovenac prerezao držače na vozilu i s njih skinuo spomenuti bicikl te se njime odvezao. Oko sat vremena kasnije u susjednoj ulici u Opatiji vlasnik je prepoznao svoj odloženi bicikl te tako i ubrzao otkrivanje počinitelja.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela teške krađe, po završetku istraživanja 38-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu. Osim toga je i prekršajno sankcioniran prema odredbama Zakona o suzbijanju zlouporaba opojnih droga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari