BESRAMNA PREVARA

Konačno ‘pao’ Talijan (45) koji je tvrtku s Viškova oštetio za više desetaka tisuća kuna!

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Iznajmio je vozilo pa ga mjesecima zadržao bez plaćanja. Prijevarom je počinio materijalnu štetu od oko 55.000 kuna

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim državljaninom Italije zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela prijevare.

Osumnjičenog su 21. kolovoza, temeljem raspisane potrage na graničnom prijelazu prilikom ulaska u Republiku Hrvatsku, pronašli policijski službenici Policijske uprave istarske te je priveden na kriminalističko istraživanje.

Policija ga sumnjiči za prijevaru na štetu tvrtke s područja Viškova, od koje je početkom prosinca prošle godine iznajmio vozilo.

“Najam vozila je platio za kraće vremensko razdoblje, da bi ga potom produžavao i dostavio lažnu potvrdu o plaćanju, a da najam nije niti platio niti je vozilo vratio vlasniku.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Počinjenjem ovog kaznenog djela oštetio je spomenutu tvrtku za oko 55.000 kuna.

U sklopu kriminalističkog istraživanja od 45-godišnjeg osumnjičenika je oduzeto unajmljeno vozilo i vraćeno vlasniku, a osumnjičeni je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari