MATERIJALNA ŠTETA 10.000 EURA!

KAOS NA RABU! Muškarac (43) oštetio pet vozila pa sjeo na cestu i zaustavio promet. Potom šakom u glavu udario policajca!

Ilustracija - fotografija ne prikazuje osobe koje su sudjelovale u opisanom događaju. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Rapska policija je osumnjičenog 43-godišnjaka uz kaznenu prijavu predala pritvorskom nadzorniku

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske i Policijske postaje Rab, kazneno je prijavljen 43-godišnji hrvatski državljanin zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela oštećenje tuđe stvari te prisila prema službenoj osobi.

“Riječ je o osumnjičeniku koji je jučer oko 11.30 sati na području Barbata na Rabu bez ikakvog razloga koristeći se drvenim i kamenim predmetom oštetio pet parkiranih vozila (četiri osobno i jedno teretno vozilo) u vlasništvu hrvatskih i stranih državljana. K tome je u istom mjestu oštetio dijelove rasvjete i video nadzora na trgovini u vlasništvu pravne osobe. Materijalna šteta procjenjuje se na najmanje 10 000 eura.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Dolaskom policijskih službenika 43-godišnjaka su našli kako sjedi na sredini kolnika državne ceste Barbat-Mišnjak čime je nedozvoljeno blokirao promet.

“Prilikom uhićenja ometao je i postupanje policije pružajući aktivni otpor, a pri tome je i fizički napao policijskog službenika udarcem u lice te ga lakše ozlijedio.”, dodali su iz policije.

Osumnjičeni 43-godišnjak je za navedena kaznena djela oštećenja tuđe stvari i prisile prema službenoj osobi kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Također je i prekršajno sankcioniran u skladu s odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama zbog nedozvoljenog blokiranja prometa na državnoj cesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari