SVE SE OTKRIJE KAD-TAD

Krađa mopeda u Opatiji stajala mladića (22) raspetljavanja i drugih njegovih ‘grijeha’

Ilustracija: Riportal

Osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija.

Opatijska policija je u suradnji s policijskim službenicima I. policijske postaje Rijeka provela je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiči se da je u ponedjeljak, 24. srpnja u popodnevnim satima na području Opatije otuđio moped u vlasništvu 42-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Osim toga, sumnjiči se da je 13. srpnja u jutarnjim satima provalio u zdravstvenu ustanovu na području Zameta u Rijeci i otuđio mobitel.

Materijalna šteta procjenjuje se na oko 770 eura. Otuđeni moped je pronađen i vraćen vlasniku.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i teške krađe, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari