DVA SATA SU UŽIVALI

Krali parkirane motocikle pa se vozikali: Policija na Krku zaustavila dvojicu lopova!

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Osumnjičenici su za navedene krađe kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je policija.

Policijski službenici Policijske postaje Krk dovršili su kriminalistička istraživanja krađe dva motocikla i za počinjenje prijavili dvojicu hrvatskih državljana.

Naime, spomenuti su zatečeni u prometu u Malinskoj, 24. kolovoza oko 22.50 sati, dok su se kretali motociklom „Piaggio Beverly 250“ u vlasništvu 45-godišnjeg hrvatskog državljanina, a kojega su dva sata prije otuđili nakon što ga je vlasnik parkirao na cesti.

Tijekom istraživanja su kod jednog od osumnjičenika pronađeni i ključevi drugog motocikla marke “Piaggio Beverly 400“ koji su otuđili dan prije, 23. kolovoza u Malinskoj, i tako 37-godišnjeg hrvatskog državljanina oštetili koristeći se njime bez dozvole. Pronađeni motocikli su vraćeni vlasnicima, a obojica osumnjičenika su za navedene krađe kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.

Uz spomenuto, kazneno je prijavljen i 76-godišnji hrvatski državljanin po završetku kriminalističkog istraživanja za počinjenje kaznenog djela oštećenje tuđe stvari.

Policija 76-godišnjaka sumnjiči da je 31. kolovoza u Njivicama oštrim predmetom oštetio osobno vozilo, njemačkih nacionalnih oznaka, kojim se koristi 65-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Time mu je nanio materijalnu štetu od najmanje tri tisuće eura.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari