ČAK 100 000 EURA ŠTETE!

KRALJEVICA Policija pronašla kradljivce quadova, moto i nautičke opreme. Osumnjičen dvojac, doimaju se kao mentor (46) i ‘naučnik’ (18)?!

Ilustracija

Suradnjom riječke i senjske policije otkriveni su počinitelji teške krađe u Kraljevici u vrijednosti 100 000 eura, izvijestila je policija.

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka nakon višemjesečnog kriminalističkog istraživanja i u suradnji s Policijskom upravom ličko-senjskom, otkrili su dvojicu hrvatskih državljana koje se sumnjiči za počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Riječ je o osobama, starosti 18 i 46 godina, za koje je utvrđeno kako su početkom kolovoza prošle 2023. godine provalili u dvorište tvrtke na području Kraljevice iz kojega su otuđili veći broj različitih predmeta. Među otuđenim predmetima su i dva quad motocikla, podvodni skuter, dron, ali i motoristička, kao i nautička oprema te drugi predmeti u vrijednosti gotovo 100 000 eura.

Tijekom kriminalističkog istraživanja i u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Senj, počinitelji su ovaj tjedan pronađeni na senjskom području, kao i dio otuđenih predmeta koji će biti vraćeni vlasnicima.

Obojica osumnjičenika su radi osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa provaljivanjem kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari