IZVRIJEĐAO SVE REDOM

Krenulo je s ‘ekspresnim’ kažnjavanjem! Muškarac se više ne smije približiti benzinskoj na Drenovi, a plaća i ‘masnu’ kaznu!

Foto: Google maps/I. Mataija

Počinitelju je danas donijeta presuda prema kojoj je dužan platiti novčanu kaznu u iznosu od 1.320 eura, izvijestila je policija

Tijekom jučerašnjeg dana zabilježeno je nekoliko događaja u kojima su sudionici pod utjecajem alkohola narušavali javni red i mir, a neki su vrijeđali i policijske službenike.

“Nešto poslije 15 sati u ugostiteljskom objektu u sklopu benzinske postaje na Drenovi u Rijeci 45-godišnji hrvatski državljanin je na naročito drzak i nepristojan način narušavao javni red i mir, vrijeđao zaposlenicu i uznemiravao goste.

Nedugo nakon što je napustio ugostiteljski objekt, vratio se s alkoholnim pićem te nastavio s narušavanjem javnog reda s čime nije prestao ni po dolasku policijskih službenika, a koje je vrijeđao i omalovažavao tijekom njihova postupanja.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Osumnjičeni je zadržan u službenim prostorijama policije do prestanka djelovanja alkohola te prekršajno prijavljen za dva prekršaja iz domene Zakona o prekršajima javnog reda i mira (naročito drsko i nepristojno ponašanje te vrijeđanje i omalovažavanje službenih osoba).

Danas je uz optužni prijedlog doveden na prekršajni odjel nadležnog općinskog suda, gdje mu je donijeta presuda prema kojoj je dužan platiti novčanu kaznu u iznosu od 1.320 eura, a zabranjeno mu je i približavanje spomenutom ugostiteljskom objektu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari