POLICIJSKA POTJERA

Krijumčar u bijegu umalo pregazio policajca i završio u potoku

Ilustrativna fotografija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U prometnoj nesreći ozlijeđena su četiri strana državljana koje je prevozio, dvoje teže, a dvoje lakše

Na području Vojnića nedaleko od Karlovca policija je pokušala zaustaviti krijumčara ljudi. On im je pokušao pobjeći te je pritom ozlijeđen policajac i četvero ilegalnih migranata.

Nakon što je krijumčar zaustavljen on se oglušio na naredbu policije da otvori vrata te je naglo krenuo naprijed i pobjegao. Zadnjim kotačem vozila prešao je preko stopala policajcu i lakše ga ozlijedio.

Ubrzo je u zavoju zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika u korito potoka te je pobjegao iz auta u nepoznatom smjeru.

“U prometnoj nesreći ozlijeđena su četiri strana državljana koje je prevozio, dvoje teže, a dvoje lakše, a kojima je pružena liječnička pomoć u zdravstvenoj ustanovi. Preostali strani državljani kojima nije bila potrebna medicinska pomoć dovedeni su u službene prostorije policije, a kamo će biti prevezeni i ozlijeđeni po otpustu iz zdravstvene ustanove”, kažu iz policije.

Prema stranim državljanima bit će proveden postupak sukladno odredbama Zakona o međunarodnoj i privremenoj zaštiti i Zakona o strancima, a protiv nepoznatog vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kaznena djela krijumčarenja ljudi, prenosi Danas.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari