OBRAČUN U OTOČCU

KRVAVI OBRAČUN: Muškarac upucan u ugostiteljskom objektu, s teškim ozljedama prevezen u ogulinsku bolnicu

Ilustracija: Pixell

Policajci su na mjestu događaja zatekli i muškarca kojega se sumnjiči da je pucao na drugog muškarca

U ugostiteljskom objektu u Otočcu jedan je muškarac u utorak popodne iz vatrenog oružja ranio drugoga, koji je odvezen u ogulinsku bolnicu, a policija na mjestu pucnjave provodi očevid, priopćio je Centar 192 iz Gospića.

Gradonačelnik Otočca Josip Kostelac poručio je građanima nakon razgovora s policijom kako smatra da je to “privatni obračun” i da nema straha od bilo kakve eskalacije te da se građani ne trebaju bojati. Dodao je kako se nada da će “policija kroz kriminalističko istraživanje saznati pozadinu tog obračuna”.

Kirurg ogulinske bolnice Igor Tripalo rekao je za Hinu uoči operacije da je ranjeni pacijent pri svijesti, ali, dodao je, “prije zahvata teško je reći je li ozljeda opasna za život jer je pogođen u donji dio trbuha”.

Policija je izvijestila da je na mjestu pucnjave zatečen muškarac “na kojeg se sumnja da je pucao iz vatrenog oružja u drugu osobu” te kako, uz očevid, slijedi kriminalističko istraživanje.

Od gradonačelnika Kostelca doznaje se da je ranjeni muškarac ugostitelj iz Gospića.

Net.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari