VELIKI GRĐEVAC

KRVAVI ROĐENDAN Mladić (21) ošamario bivšu (18) , prijateljica (18) mu bocom prerezala vrat. “Ležao je u krvi”

Screenshot

Subotnja proslava rođendana u Velikom Grđevcu zamalo je kobno završila za 21-godišnjaka koji je dobio ozljedu vrata nakon što ga je bocom porezala 18-godišnjakinja. I to navodno u obrani druge 18-godišnjakinje koju je mladić ošamario, piše Moj Portal.

Sve se dogodilo oko 2:30 u Sportsko-rekreacijskom centru Kukavica tijekom privatne proslave rođendana.

“Dečko je ležao na podu i krvario iz usta i vrata. Ubrzano je disao, a imao je i krvave oči. Ljudi su zvali 112, nakon čega su brzo došli hitna i policija. Odvezli su mladića”, priča za MojPortal jedna od djevojaka koja se zatekla na proslavi rođendana.

Bili su pijani

Kako kaže, incident se dogodio oko 2:30, a gosti nakon toga nisu smjeli kućama, već su čekali bjelovarsku policiju koja je napravila očevid i razgovarala sa svima na zabavi. “Tek smo tada smjeli doma. Koliko znam, riječ je o svađi između mladića i njegove bivše djevojke. On je nju ošamario, nakon čega je nastala makljaža”, priča djevojka.

Bjelovarsko-bilogorska policija potvrdila je da se uistinu dogodio ovaj nemili događaj. Uključeni su bili pod utjecajem alkohola, prenosi Index.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari