NA PODRUČJU BAŠKE

Krvavo ‘treće poluvrijeme’ nakon nesreće na Krku: Muškarac izudarao drugoga jer se sudario sa ženskom osobom

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Nasiljem i iživljavanjem na javnom mjestu oštećenoga je doveo u ponižavajući položaj, izvijestila je policija

Policijski službenici Policijske postaje Krk dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nasilničko ponašanje.

Policija ga sumnjiči da je navedeno kazneno djelo počinio 13. srpnja ove godine, na području Baške na otoku Krku na štetu 55-godišnjeg hrvatskog državljanina.

“Utvrđena je osnovana sumnja da ga je osumnjičeni fizički napao zadavši mu više udaraca šakama, uslijed čega je oštećeni pao te dok je bio na podu ponovo ga udario šakama i stolicom.

Na ovaj način je, nasiljem i iživljavanjem na javnom mjestu oštećenoga je doveo u ponižavajući položaj te time ispunio obilježja kaznenog djela za koje je prijavljen.

Ovom događaju, u kojem je oštećeni 55-godišnjak zadobio ozljede u vidu ogrebotina prethodila je prometna nesreća koju je prouzročio, a u kojoj je oštećena hrvatska državljanka u srodstvu sa 42-godišnjim osumnjičenikom.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 42-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari