LAŽNA OVRHA! Hrvatski reprezentativac žrtva prevaranata: s bankovnog računa mu uzeli pola milijuna kuna!

Idi na originalni članak

Jutarnji list piše kako je prevaru otkrio otac 21-godišnjaka, bivši nogometaš Zdenko Jedvaj

Oglas

Hrvatski nogometni reprezentativac Tin Jedvaj koji igra za Bayer iz Leverkusena, prošle je jeseni bio žrtva prevaranata koji su mu s bankovnog računa uzeli pola milijuna kuna!

Jutarnji list piše kako je prevaru otkrio otac 21-godišnjaka, bivši nogometaš Zdenko Jedvaj primjetivši da je s računa njegovog sina u Zagrebačkoj banci najprije 5. listopada prošle godine ovršeno 132.947 kuna, a dan poslije još 370.185 kuna – ukupno 503.132 kune!

Nepoznata tvrtka na prevaru ovršila račune

Nogometašev otac je slučaj prijavio policiji, a račun tvrtke na koji je otišao novac odmah je blokiran. Tada je u policijskoj istrazi utvrđeno da je ista “tvrtka predator” na istovjetan način jednoj tvrtki iz Zagorja skinula s računa skoro dva milijuna kuna.

Jutarnji piše kako je Jedvaja ovršila sasvim nepoznata tvrtka Andatog usluge d.o.o. koja je osnovana u rujnu 2015. pokraj Brdovca s temeljnim kapitalom od 20.000 kuna. Tvrtku su osnivali mladi supružnici s područja Brdovca.

“Mi smo prošle godine željeli ugasiti tvrtku, no iz javnobilježničkog ureda su nam rekli kako bi bilo jednostavnije da je prodamo, što smo i učinili”, kazao je osnivač tvrtke Andatog usluge ističući kako nije imao pojma da će tvrtka koju je prodao biti iskorištena za razrađenu prevaru.
Vijesti.hr

Exit mobile version